Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/rietendak/domains/rietdekkersbedrijfvanderlinde.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 243
Alg op rieten dak bestrijden en verwijderen | Rietdekkers vd Linde
van der Linde Rietdekkersbedrijf, lid vakfederatie Rietdekkers
van der Linde Rietdekkersbedrijf, kwaliteit door Vakmanschap

Alg op rieten dak bestrijden en verwijderen

Algen op een rieten dak vormen een slijmerige laag die het rieten dak erg lang vochtig houdt. Het riet kan hierdoor niet drogen, en zal door de algen versneld achteruit gaan en een kortere levensduur hebben.

Wanneer de algen op het rieten dak tijdig verwijderd worden, dit kan door kammen of schoonmaken. En als na deze werkzaamheden het rieten dak gespoten, gesprayd word met onze roofcleaner, een algendodend en werend middel om uit rieten dak schoon te houden.
Kan het rieten dak weer goed drogen, dit geeft een veel fraaier uiterlijk aan het rieten dak. Maar nog belangrijker, een goed schoon en onderhouden rieten dak gaat wel 10 jaar langer mee.

Om het rieten dak schoon te houden is het belangrijk dat het onderhoud word bijgehouden, wij doen dit veelal door met de klant een onderhoudsovereenkomst af te sluiten.  Wij doen ieder jaar een check van uw rieten dak. En zullen wanneer nodig het rieten dak periodiek of soms zelfs preventief behandelen, spuiten tegen mos en algen groei.

En onderhoudsovereenkomst betekend voor u als klant dat u geen omkijken heeft naar het onderhoud van uw rieten dak. 

Een mooi en goed onderhouden rieten dak, dat wil toch iedereen!

Meer weten over Alg op rieten dak bestrijden en verwijderen?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen? Neem gerust contact met ons op.

>>> Anderen bekeken ook: Alg en mos bestrijding rieten dak <<<
0527 - 241114 06 - 15526110
Offerte aanvragen