Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/rietendak/domains/rietdekkersbedrijfvanderlinde.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 243
Kosten van een rieten dak | Het Rietdekkersbedrijf
van der Linde Rietdekkersbedrijf, lid vakfederatie Rietdekkers
van der Linde Rietdekkersbedrijf, kwaliteit door Vakmanschap

Kosten / Prijs van een rieten dak

De kosten / prijs van een vierkante meter M2 rieten dak word bepaald door verschillende factoren:
  • Type dakconstructie (bijvoorbeeld een gebroken kap of een zadeldak)
  • Diverse details en afwerkingen (denk aan dakkapellen, dakramen, dakdoorvoeren of kilgoten)
  • De totale oppervlakte (het aantal vierkante meters)
  • Het soort riet (Hollands / buitenlands met bijkomend kwaliteitsverschil)
  • De (geografische) ligging van de woning en de bereikbaarheid
  • De hoogte van het te bedekken dakvlak (onder meer het steigerwerk en het transport van het riet).
U moet denken aan kosten / prijs per m2 die varieerd tussen € 75,- / m2 en €100,- /m2, exclusief btw.

De kosten van een rieten dak kunnen dus totaal verschilend zijn per rieten kap en de bijkomende omstandigheden. We geven u graag een gerichte prijsindicatie voor uw dak of een inschatting van de prijs per vierkante meter. Mail ons je vraag en we beantwoorden hem binnen 24 uur!

Rietdekkersbedrijf van der Linde maakt uitsluitend gebruik van de oude ambacht. Hierdoor wordt de kwaliteit van het rieten dak gegarandeerd. Al ruim 15 jaar! Daarbij geldt dat we niet de hoofdprijs vragen. Laat u verrassen door onze scherpe prijzen. We maken graag en vrijblijvend een prijsopgave / offerte.

Vraag direct naar de mogelijkheden!

Soorten afwerkingen die de prijs beïnvloeden

Een rieten dak bestaat vaak uit verschillende soorten afwerkingen. Dit hangt sterk af van de stijl van het huis en de omgeving. Een woonboerderij heeft bijvoorbeeld een andere uitstraling dan een klassieke villa. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. We spreken alvorens wij starten een vast bedrag of een uurtarief met u af en wij geven duidelijk aan hoeveel tijd wij nodig hebben voor de klus. Zo zijn er geen onverwachtse kosten. Om uw rieten kap in optimale conditie te houden, kunnen we als het dak schoon is, het dak impregneren of spuiten tegen mos en algen groei. Dit dood niet alleen de laatste verontreiniging op het rietendak maar ons speciale werkingsmiddel werkt ook preventief. Dit zal het rieten dak voor een lange periode schoon houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen? Neem gerust contact met ons op.Nokafwerking

Nokafwerking
Rietdekkersbedrijf van der Linde biedt verschillende mogelijkheden om de nok van het rieten dak af te werken. De nok is het punt waarop de twee schuine daken bij elkaar komen. Zo is er bij ons ruime keuze in de soort nokvorsten. Enkele mogelijkheden zijn een standaard (duifgrijze), een rode, een geglazuurde, een rieten of een chique koperen nokvorst.

Prijzen nokafwerking

Prijzen nokafwerking
De prijzen van een nokafwerking variëren eveneens. Dit heeft te maken met de vorm en de moeilijkheidsgraad van de nok. Vanzelfsprekend is een koperen nokvorst duurder dan een nokvorst van riet.  

Onderhoud rieten daken

Onderhoud rieten daken
Een rieten dak is natuurlijk dé eyecatcher van uw woning. Dat wilt u graag zo houden. Daarom is onderhoud uiteraard ook van groot belang. Wij adviseren u graag over onze ambachtelijke wijze over het onderhoud van uw rieten dak of de kosten van een rieten dak.


Over Rietdekkersbedrijf van der Linde

Luuk van der Linde is oprichter en eigenaar van Rietdekkersbedrijf van der Linde. Al ruim 15 jaar heeft Luuk ervaring in het leggen van riet. Nadat hij van de vakschool is gekomen, is hij in dit vak gerold. Door de jarenlange ervaring van Luuk, weet Luuk precies welk riet in welke situatie het beste is. Daarnaast werkt Luuk uitsluitend nog op de ambachtelijke wijze. Door een optelsom van ervaring, passie, rietkwaliteit en ambacht, is vakmanschap gerandeerd!

Bekijk hier de video waarin Luuk meer vertelt over het leggen van een rieten hooiberg.

 

>>> Andere bezoekers lazen ook kosten onderhoud van een rieten dak <<<
0527 - 241114 06 - 15526110
Offerte aanvragen