Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/rietendak/domains/rietdekkersbedrijfvanderlinde.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 243
Nieuw rieten dak laten leggen? Rietdekkersbedrijf v.d. Linde
van der Linde Rietdekkersbedrijf, lid vakfederatie Rietdekkers
van der Linde Rietdekkersbedrijf, kwaliteit door Vakmanschap

Nieuw rieten dak

Een nieuw rieten dak is een kostbare uitgave. Wel is het een investering in uw huis, pand of object dat, niet alleen de uitstraling en waarde verhoogt, maar ook energiebesparend en duurzaam is.

Kwalitatief nieuw rieten dak

Als u een nieuw rieten dak aan wilt laten liggen dan staat u voor meerdere keuzes. Er zijn namelijk verschillende rietsoorten en dakconstructies, misschien wilt u ook een dakkapel of een dakraam in het nieuwe rietpakket laten plaatsen. De rietdekkers van Rietdekkersbedrijf Van der Linde helpen u graag bij het maken van deze keuzes. Wij leggen een kwalitatief hoog rieten dak door onze liefde en gedrevenheid voor het rietdekkersvak.

Ook al zijn er verschillende rietsoorten, (binnenlands en buitenlands) de kwaliteit van het riet is belangrijker dan de herkomst. Wel is er een verschil in de kosten het Nederlandse riet ten opzichte van de buitenlandse soorten, bijvoorbeeld: wieden riet of kalenberger. Riet is qua materiaal kosten duurder dan de buitenlandse riet soorten. Dit verschil loopt al snel op naar een paar euro per m2.

Verschillende dakconstructies

  • De traditionele constructie: hierbij wordt het riet op rietlatten geplaatst. Deze constructie is de oudste manier van rietdekken ook wel de open constructie genoemd. Vanaf de binnen zijde kijkt u tegen de spreilaag ( het rieten dak ) aan.
  • De gesloten constructie, ook wel schroefdak genoemd: hierbij wordt het rieten dak op een dichte ondergrond / dakplaat aangebracht. De schroefdak of gesloten constructie kenmerkt zich door zijn isolatie waarde.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
(Wij zullen u niet onnodig mailen)

Nieuw rieten dak laten leggen?

Wilt u een nieuw rieten dak laten leggen, kies dan voor de ervaren en erkende specialisten van Rietdekkersbedrijf van der Linde. Om u een goed advies te geven voor een nieuw rieten dak en een passende offerte te kunnen aanbieden, maken wij graag een afspraak met u. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.


0527 - 241114 06 - 15526110
Offerte aanvragen