Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/rietendak/domains/rietdekkersbedrijfvanderlinde.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 243
Onderhoud van een rieten dak
van der Linde Rietdekkersbedrijf, lid vakfederatie Rietdekkers
van der Linde Rietdekkersbedrijf, kwaliteit door Vakmanschap

Onderhoud van een rieten dak

Een rieten dak onderhouden word steeds belangrijker, mossen maar vooral algen zorgen ervoor dat uw rieten dak langer vochtig blijft. De algenlaag sluit het rieten dak af, het vocht kan niet goed uit het riet. Hierdoor verstikt het riet, met als mogelijk gevolg schimmels en verrotting en een flink kortere levensduur van uw kostbare rieten kap.

Een rieten dak dat schoon word gehouden zal sneller drogen en daardoor vele malen langer meegaan. Het schoonmaken van een rieten dak word gedaan doormiddel van kammen, zo worden de vergane / verrotte uiteinden van het riet verwijderd tesamen met de mossen en algen.
Oneffenheden worden zo zichtbaar en worden weer bijgevuld en opgeklopt.

Na het schoonmaken / kammen van het rieten dak raden wij aan het riet te behandelen tegen mos en algen groei. Dit doen wij zelf met onze eigen apparatuur. Veelal spreken wij met onze klanten af om jaarlijks het rieten dak na te lopen. Dan kunnen wij u tijdig adviseren met het oog op het schoonhouden van uw rieten dak.

Wilt u weten wat wij voor uw rieten dak kunnen betekenen, en wat de kosten daarvoor zullen zijn?

Neem gerust contact met ons op.

Tags: levensduur onderhoud rietdekkersbedrijf rietendak
Voor en na onderhoud rieten dak
schoongemaakt rieten dak
mos verwijderen rieten dak
onderhoud rieten kap

0527 - 241114 06 - 15526110
Offerte aanvragen