Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/rietendak/domains/rietdekkersbedrijfvanderlinde.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 243
Zelf uw rieten dak onderhouden | Onderhoud Rieten kap
van der Linde Rietdekkersbedrijf, lid vakfederatie Rietdekkers
van der Linde Rietdekkersbedrijf, kwaliteit door Vakmanschap

Zelf uw rieten dak onderhouden?

Wat kunt u zelf doen aan het onderhoud van uw rieten dak.

Om een rieten dak goed te onderhouden is kennis en ervaring nodig. Ieder rieten dak is anders en ook is geen rieten dak het zelfde qua onderhoud.
Rietdekkersbedrijf van der Linde heeft alle kennis in huis om uw rieten dak optimaal te onderhouden en zo de levensduur te verlengen.

Door uw rieten dak met regelmaat te laten inspecteren worden kleine gebreken snel opgemerkt, denk bijvoorbeeld aan een schuurtje in het metselwerk van uw nok of een aansluiting van het rieten dak bij een dakraam of schoorsteen. 
Wanneer het rieten dak vervuild begint te raken met mos- en algen kan hier gelijk op ingespeeld worden door het rieten dak te impregneren / sprayen met ons middel tegen mos en algen groei.

Wilt u uw rieten dak laten inspecteren door ons, of heeft u een andere vraag over onderhoud rieten dak of bijvoorbeeld de onderhouds staat van uw rieten dak?
Neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Tags: onderhoud rietdekker rietdekkersbedrijf rietendak zelf-onderhoud
zelf uw rieten dak onderhouden
rieten dak met mos en algen vervuild

0527 - 241114 06 - 15526110
Offerte aanvragen