Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/rietendak/domains/rietdekkersbedrijfvanderlinde.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 243
Over Rietdekkersbedrijf van der Linde
van der Linde Rietdekkersbedrijf, lid vakfederatie Rietdekkers
van der Linde Rietdekkersbedrijf, kwaliteit door Vakmanschap

Over Rietdekkersbedrijf van der Linde

Rietdekkersbedrijf van der Linde wordt gerund door Luuk van der Linde. Nadat Luuk van de vakschool kwam, is hij in het rietdekkersvak gerold. Maar zelfs voor die tijd had Luuk al een passie ontwikkeld voor riet. Inmiddels heeft Luuk in de 15 jaar waarin hij werkzaam is al mooie daken in zowel Nederland als België mogen leggen. Met een authentieke en ambachtelijke werkwijze is de kwaliteit bij Rietdekkersbedrijf van der Linde in goede handen.

Bekijk hier de video waarin Luuk meer vertelt over het leggen van een rieten hooiberg.

De kwaliteit van een rieten dak word voor een groot deel bepaald door het vakmanschap van de rietdekker. Daarnast vormen de tijd die wordt besteed aan het leggen van het nieuwe rieten dak en het gebruikte riet belangrijke factoren voor de kwaliteit.

Om u een goed advies te geven voor een nieuw rieten dak, renovatie of onderhoud en een passende offerte te kunnen aanbieden, maken wij graag een afspraak met u. Neem hiervoor contact met ons op.


0527 - 241114 06 - 15526110
Offerte aanvragen