Rietdekker gezocht

Een rietdekker gezocht en bent u op zoek naar een rietdekkersbedrijf voor het onderhoud, renovatie of het leggen van een nieuw rieten dak?

Dan wilt u wel een rietdekkersbedrijf dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Als het nu gaat om het onderhouden, renoveren, herstellen of het leggen van een nieuw rieten dak.

Rietdekkersbedrijf Van der Linde is het rietdekkersbedrijf voor uw rieten dak.

Wij willen namelijk niet de grootste zijn, maar wel de beste.

Om een goede offerte te kunnen maken voor de werkzaamheden komen wij graag eerst bij u langs, wij bekijken dan terplekke het rieten dak. Zo kunnen wij u adviseren op welke wijze het onderhoud of het renoveren van het rieten dak kan worden uitgevoerd.

Ook als het gaat om het geheel of gedeeltelijk vervangen van een rieten dak zullen wij bij u langs komen om het werk te bekijken en te bespreken. Zo kunt u als klant u wensen duidelijk maken, middels ons advies zullen wij dan voor u een passende offerte maken.

Na het onderhouden of het leggen van het rieten dak, onderhouden wij ook uw rieten dak. Dit kan in combinatie met een onderhoudscontract, wij zullen dan jaarlijks uw rieten dak inspecteren op vervuiling en/of gebreken.

Door uw rieten dak regelmatig te laten nakijken, is het onderhoud van uw rieten uit eindelijk goedkoper en ziet uw rieten dak er altijd netjes onderhouden en verzorgd uit.

Rietdekkers prijzen

Meer weten over de rietdekkers prijzen van Rietdekkersbedrijf van der Linde? Bekijk dan kosten van een rieten dak of kosten onderhoud rieten dak voor meer informatie en een indicatie over onze prijzen. Maar uiteraard zullen we bij elke opdracht een speciale offerte rieten dak voor u samenstellen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor uw specifieke situatie!

(Wij zullen u niet onnodig mailen)

Vakfederatie rietdekkers

Rietdekkersbedrijf van der Linde is aangesloten bij de vakfederatie rietdekkers. Binnen de branche wordt dit gezien als een soort keurmerk. De betere rietdekkers zijn hierbij aangesloten. Wij werken nog als echte ambacht, waardoor de kwaliteit extra hoog ligt.

Rietdekker gezocht?

Kent u iemand die ook op zoek is naar een rieten dakdekker? Tip hem of haar dan op deze pagina, stuur een mailtje naar ons zodat wij contact kunnen opnemen of vul ons contactformulier in.


0527 - 241114 06 - 15526110
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Een offerte of andere informatie aanvragen? Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in en wij zullen contact met u opnemen.