Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/rietendak/domains/rietdekkersbedrijfvanderlinde.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 244
Schroefdak | Rietdekkersbedrijf Van der Linde

Schroefdak

Bij de gesloten constructie, ook wel het schroefdak, wordt het riet op een dichte ondergrond geschroefd. Op isolatiepanelen bijvoorbeeld. Te denken valt aan multiplex, osb-plaat en groene spaanplaat.

Met een schroefdak houdt u tocht buiten

Bij het schroefdak ontbreekt de spouw tussen riet en onderconstructie. Het gehele rietpakket zorgt voor een isolerende werking. Wij brengen bij elk schroefdak aan de binnenkant (de warme zijde) van de constructie een dampdichte laag aan.

Door de harde scheiding tussen binnen en buiten, is de woning vrij van tocht. Bovendien is het dak minder brandgevaarlijk, omdat vlammen geen zuurstof van buiten kunnen aanzuigen. Het vuur smeult meer dan dat het brandt.
En dat heeft positieve consequenties voor de opstalverzekering; de premie is namelijk lager dan bij een traditioneel rieten dak. U merkt dit voordeel gelijk in uw portemonnee.

Offerte aanvragen

Een offerte of andere informatie aanvragen? Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in en wij zullen contact met u opnemen.

 

Laatste nieuws


Onderhoud van een rieten dak

Een goed onderhouden rieten dak heeft een langere …

Rieten dak spuiten en sprayen tegen algen en mos

Een rieten dak raakt vervuild met mossen en algen, …

Zelf uw rieten dak onderhouden?

Wat kunt u zelf doen aan het onderhoud van uw riet …