Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/rietendak/domains/rietdekkersbedrijfvanderlinde.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 243
Verzekering rieten dak | Riet polis verzekeringen
van der Linde Rietdekkersbedrijf, lid vakfederatie Rietdekkers
van der Linde Rietdekkersbedrijf, kwaliteit door Vakmanschap

Verzekering rieten dak

Een verzekering voor een rieten dak, is het verstandig om dit af te sluiten? Het verzekeren van een rietgedekte woning is vaak goedkoper dan u denkt.
Er zijn verschillende verzekeringsmaatschappijen die hier een passende oplossing voor hebben. Dit kan gaan om een rieten dak verzekering. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Voor een rieten dak aangebracht op een gesloten constructie (schroefdak) wordt door veel verzekeraars voor dezelfde premie verzekerd als een pannen dak. 

Goed onderhoud van het dak is natuurlijk belangrijk. Daarnaast hebben sommige verzekeringsmaatschappijen als voorwaarde dat er brandbeveiligende maatregelen worden getroffen.
Denkt u bijvoorbeeld aan:
  • Brandvertragende coating
  • Een vonkenvanger op uw schoorsteen of rookkanaal
  • Een sprinklerinstallatie

Meer weten over een verzekering rieten dak?

Zoals hierboven beschreven zijn en meerdere opties. Wij praten u graag bij over alle termen als woonhuisverzekering, opstalverzekering en alle verzekeringen die betrekking hebben op huizen met rieten daken. Wilt u weten wat de kosten van de premie zijn voor uw woning? Neem gerust contact met ons op.
0527 - 241114 06 - 15526110
Offerte aanvragen